Kallt!

Nu har de varit kallt ute, men hellre de än blöt snö! Har inte hunnit kört nå skoter än, men de får bli i veckan.
Slutar tolv idag. Efter de blire träning, birsta och inhandla lite kläder? Hälsa på farmor måste ja också göra. Är ju ledig imorgon så jag tror de blir fest ikv :P hehe.
Fick en sju tolv på fredag. Dom dagarna är bäst, har hela em och kvällen fri.
Nu ska ja åka och städa i en timme kuuuul, kl elva har ja en person dubbel personal och efter de så ska ja trycka i mig lite lunch :)

Jag älskar mina vänner, ni e bäst <3

rubrik

Skriver delvis denna blogg så min kära vän malin i linköping ska hålla reda på vad man har för sig på dagarna, men de är inte alltid man orkar eller vill skriva.. men eftersom ja har inget annat å göra på lunchtiden sååå...

Idag jobbar man till halv fem! Dagarna blir så lång men jag jobbar hellre dag än kväll hell yeah. Har nyss tryckt i mig lite käk så man håller sig förhoppninsvis några timmar framöver.
De är nästan bara vikarier på jobbet nu för alla ordinarie är på studieresa i stockholm måndag-tisdag, kmr hem ikv. Så vi har blivit bjudna på julmust kex och ost karrameller å sånt sliskigt, frukt också! Gratis är gott :) Hoppas fia har köpt de jag vill ha där nere nu! :P

Jobbade hela dagen igår, åkte på helex och pumpade efter jobbet i en halvtimme bara de var fruktansvärt mkt folk.. man ska nog inte träna den tiden. sen åkte ja å köpte glögg och russin&mandel, tänkte dricka lite hos svinjocke men de kom inte på tal eftersom ja skulle ha träning sen.. ahaaa de få bli någon annan da ist ;) jaaaa jag vet att de är lättglögg but hey, jag vågar inte ta risken! haha.

Är ledig torsda, freda och hela helgen så jag får se vad som händer då! Det blir stan och birsta iaf, måste kolla på lite julklappar. Tänker inte vara ute den 23 i år igen. Känner jag mina bröder rätt så blire nog så, dom e såååå seg.
På lörda far man te härnta till brodern kanske och går ut där lr så bjuder jag hem manskapet till bigburn.. Me dont know, få se få se..

Har första träningen ikväll på nordic, skinkcupen näst sista omgången.. Kan väll säga så här att vi ligger sist... Men mycket kan hända! Jag vill ha julskinkan i år, de har jag bestämmt mig för och så ska de va!

Näeee nu ska ja mysa i soffan i 40min innan de är dags för eftermiddagsbesöken :/
Hej!!!

Helg!

Jah, då vare lördag! Och jag jobbar så klart delad tur :P Har nyss ätit så ja tänkte slagga här i tre timmar tills de är dags för fem timmars arbete igen!

Igår jobbade man till tolv mkt skönt.. Åkte till ikea sen med fia och åt lunch.. men när jag ska kliva innanför entén så upptäcker jag att min "feta" plånbok är borta :O panik, ringde överallt... men hade på känn att den kunde ha ramlat ut hemma.. de blev iaf lunch tills slut och en titt på birsta city tills pappa ringer och säger att den är hemma. Lättnad! Va lite grinig mot fia haha ;) men de berodde också på att två gick in och en gick ut i varje affär, jag fick släpa ut henne ;) lillvännen min!
Kvällen bar de iväg till joel och caroline! Mkt folk blev de.. Åt världens godaste bulla, aaahhh helt sjukt hur bulla kan va så gott ;) helt plötsligt blev klockan halv två.. dåååå drog jag en gräns. hem och sovaaaaaaaa.
Imorse va rappelen en zombie, lite halv trött där då kanske -aaaeeeee!!!!!

Nu: Znarka! Haeej...

Jobb!

Är på jobbet nu och har middag.. slutar halv tio ikv :/ känns lite tärt.. försöker att få igång blodcirkulationen i fötterna! Sjukt blöt och less är man på detta slaksväder! Höwwa.

Igår vare städdag hemma mkt kul :) sen fixade jocke min bil på kvällen fast de inte var nå fel.. :O aiia skumt men den går framåt iaf, det ska bytas bromsklossar och skivor fram.. nya stötdämpare bak behövs också på pärlan men de fick vänta sa pappa. Den gungar som faen, man mår lite illa när man kör den haha ;) Det är ju besiktning denna månad.. Heh gå nog fint de!

Nu måste ja äta medans maten är varm, tjing tjing haej!

Ny vecka!

Har lovat agge att skriva lite på bloggen som hon gjorde till mig, tänkte att jag kan väll göra de då ;)

Åter måndag igen, man har lite måndags depression! Är på jobbet nu slutar om tio min sen tänkte ja fara på birsta en snabbis..
I torsdas var man ut med jobbet hade jätte trevligt, vi var på daltons en sväng sen blev man chaufför hem :)
I fredas jobbade man delad tur och de var mkt jobbigt! Men sen vart de fest hos martin med en massa folk..
Lördagen åkte jag micke niklas mamma pappa farbror faster och farmor med båten medwind och åt julmat! Fruktansvärd god mat sen blev de desert med lite smått och gott.. Tog lite marängsviss mums :) Fick se sundsvall ifrån havet då och de var fint. Men de var iskallt på båten så man hackade tänder i tre timmar men mysigt vare! Kom tillbaka till hamnen tio sen blev de krogen för fulla muggar.. Ja de va min helg i princip! :D

Imorgon är man ledig mkt skönt! Få se vad man hittar på....
Näe nu blir det snart övertid ;) hejhej

RSS 2.0