Äntligen!

Nu är datorn fixad så nu kan man sitta hemma hur mkt man vill :)
Mår mkt bättre nu, ska träna ikv faktist!
Igår hade vi match vann med 12-4 mot stöde, men ja va inte me :/ får bli nästa månda mot timrå!

Idag har man hunnit med mkt, var på arbetsförmedlingen i en timme drygt sen har man varit på stan och införskaffat sig en massa prylar :P ett par fotbollskor bla som va ett måste! Åkte till birsta och tittade köpte nån småsak bara. Har nyss käkat det vart kycklingsallad mkt gott :) känner att ja måste vila ett tag tröck nog i mig föör mkt :P hehe


Sjuk!

Ja de är jag och jag trivs INTE med det :(
Tog mig upp till jobbet ida iaf, slutar halv fem sen blire hem och bara dega framför tv känner ja! Hoppas de släpper nån gång. Känner av halsen också :/ Är ledig månda tisda, kortkväll onsda sen ledi torsda å freda! Jobb hela nästa helg :) 

Måste ta igen mig nu.. de här går inte!

Punkt slut

Haha

Jag blonderade min bror joakims hår för några veckor sen, och då frågade en kompis till mig honom.
-Varför blonderar man håret för?
-Ööh, varför bleker man anuset för?

vadå ÄGD ;)

Haha de va lite små kul :P


Boring!

Fan vilket tråkigt väder... Man blir bara såååå... Deprimerad :S
Förlorade igår också.. Jag var sämst på plan!!! Herregud!
Har jobbat i två dagar nu, ledig två sen jobba två igen! Fundera skarpt på att fara till thailand i mars i två veckor! De skulle va underbart! Träning ikv i nordic, hoppas de blir en MKT lugn träning :)
En vecka kvar till lön och jag som har såå mkt ja vill köpa och göra :P

Nu ska ja till att åka hem. Hem till min kära familj! ♥

Tjo

Gissa vart jag är? Joooooo på jobbet :P
Jag har faktist lite pass, dock inte för mkt. Har ingen dator hemma. Micke har tagit den till pär för den skulle tydligen fixas.. Där har den varit nu ett tag.. Men inte dör ja för de inte ;)
Hade match imorse mot frösö i futsal, hmm gick inte så bra losade me 3-1 men vi hade spelet! Vi har inte ens tränat futsal alls medans dom ha tänkt sig att gå till sm och blabla.. Vi gjorde de bra ändå fast man inte hade domarna med sig.. :@ den andra matchen förlorade vi också men den såg ja allri, skulle ju jobba.
Vi vann ju i torsdas mot söråker med 14-1 :D Nästa match är på måndag mot sdff kl sex i nordic dåråeee.. Inomhusligan alltså!

Har ont i huvudet just nu... Inge kul men ja ska åka till lina och agge nu och kanske få lite kaffe? de är nog de ja ha fått för lite utav :P
Ska fixa de sista nu här på lokalen sen måste ja tanka "maddo" bilen min som pappa säger! hihi.
Ha en nice helg /M

Tisdag

Är på jobbet just nu, fick en kortkväll denna vecka hoppas verkligen på mer! Jobbigt de här med att inte veta, men dom lär ringa på morronen.. man kan ju bara hoppas på att de blir nån sjuk lr tar ledig.. de är ju då vikarierna kmr in som sagt haha.. vikraden försvinner ju nu också.. höwwa säger ja bara...

Var till frissan ida så nu har man isblått hår igen :P toppade och färgade utväxten samt gjorde en toning på hela håret då! Känns skit bra men är lite öm i hårbotten..

Igår kväll var man på bio och såg på yes man... rolig film, inte ett måste men sevärd!
Ikväll efter jobbet blir det till att sola lite med fionen :)

Näe lite kaffe på de här så :D

hejhej

Är du med barn?

Är på jobbet just nu slutar halv fem!
Ida så frågade en tant mig om ja va me barn, näe vadå sa ja ser de ut som de? jo men höfterna dina va så stora :O jaha sa ja, men inte magen? näe de finns ju korsett säger hon.......... hahaaa :D har aldrig använt korsett i hela mitt liv..
och typ veckan innan säger en annan tant, guuuu va smal du ser ut! :S

i onsdas så kasterade vi winston... han hade ju ena kulan i magen och de fanns risk att de skulle utveckla sig till cancer.. så de va bla därför vi kastrerade honom.. plus att han e så jobbig då de gäller tikar! hoppas att de lugnar ner sig! Så nu får han gå med en jätte tratt på huvudet, och han går in i allt och alla.. stackarn men den åker bort på lörda :) ska lägga in nån bild på karln sen! han e en riktig snygging.. ;)

nu ska ja dricka lite kaffe innan de blir hemfärd!
Vill att de ska bli måndag nuuu.... :D
hejpa

tvåtusen and nine

nytt år! och nya förväntningar? äh, ett år äldre är man iaf de är en sak som är säkert :S

jobbar hela helgen! :) i need it..

är inte så duktig på att uppdatera sorry fö de!
Inomhusligan börjar på torsdag de ser jag verkligen fram emot :) möter söråker.. Så kom å se å hejja på oss :P


Trevlig helg /rappe

RSS 2.0