Tisdag

Vilket fagert väder de är ute :) våren är äntligen påväg!
I söndags hade vi ju match mot  valbo, gick skit bra. Vi vann med 3-2 och jag fick äntligen göra ett mål.. Va huur länge sen som helst ja fick pytsa så de kändes rätt så skönt kan ja säga.. mitt självförtroende höjdes en aning ;)
Tränade på golds med niklas och johan sen efter matchen i en och en halvtimme. De är inge roligt att träna själv åsså har ju dom mer erfarenhet och kan övningarna bättre än mig så hjälper dom mig så ja gör rätt.. Och igår tränade vi igen.. Missar ju ikväll och imorrn kväll med laget :S få se om de blir nån skillnad här framöver..
Idag jobbar jag delad tur, hämtade agge på timmarna efter hon vart på skolan och for till henne.. Köpte med mig en semla och en krämbulle till henne.. Kaffe och semla är oslagbart, men nu är de bra för ett helt år..
Håret vart mkt bra, ljusare men ja vågade inte klippa kort.
Back to work!

vaken?

Har snart vaknat till liv tro ja :S skulle igentligen jobbat kort kväll men då ringe dom imorse ifrån jobbet så ja har sju två ida ist.. Mkt bättre med dag än kväll! Men mkt trött e ja! Ser framemot att jag får fixa håret ida iaf :)

lite kaffe nu skulle inte sitta helt fel! :)

vad är detta?

Ska de vara så, är det på detta viset? VART TOG VÅREN VÄGEN? blir så frustrerad

Klippte min hårige bror igår, tror det blev 3kg hår på golvet :O man kanske ska bli frisör, lr massör :) har nyss masserat dorran på jobbet, är bättre än en sjukgymnast fick ja höra.. joruuu rappe kan de mesta hon :P

Tror de blir bestämmt gymmet efter jobbet med niklas.. Om karln har vaknat till liv så att säga.. han jobbade ju inatt, kom med tidningen precis då ja skulle till och fara på jobbet imorse!

Ikväll ska ja nog till sanna på ff sen krogen, nykterist javisst :)

Goderdag

Idag är det löningsdag, iaf för mig :) nice

Jobbar kort kväll så jag slutar halv tio ikväll. Och imorrn 7-16.

På söndag har vi match mot valbo inomhus på nordic kl 14.00. Ett bra gäng har ja hört, tror att dom spelar i div1. De ska bli riktigt kul, har aldrig mött dom förut!

Imorrn kväll blir man nog chaufför som det ser ut :)

Nu i veckan har jag inte gjort nå spc, jobbat och tränat som vanligt! På måndag ska jag till frissan iaf, de va ett tag sen nu. Få se vad man hittar på.. Är så less på mitt hår, vill göra nått nytt känner jag :) några förslag?


Torsdag

Köpte proviva på hemköp nyss, trodde att den typ skulle smaka som min älsklingsdryck "brämhults hallondryck" :) Men fyyyy fan den smakade iscchhhh , ja så äckligt ! Men den är ju nyttig med järn och vitamin C.. Jag får väll tvinga i mig den, inget jag rekomenderar :S Håller mig till brämhulten jag :P de e fina grejjer de!


Känner mig lite ringrostig ida, man känner i kroppen att en förkyldning ska snart bryta ut :S tur att man kan ta igen sig i fem dagar ifrån jobb iaf! Får ja ont i halsen blire ingen fotboll, våga utmana ödet?! ;) haha

Förlorade gjorde vi igår också, attans! Sen att vi inte sätter våra målchanser är ju nått att tänka på.. Dom hade tre, satte två och frida gjorde en kanonräddning! Vi hade minst sju som bara ska vara mål! Vi tar igen de mot sundsvall på lörda :) dom två bästa i gruppen går vidare.. vi ska bara vara en av dom! Jätte kul att lina och agge kom å tittade å hejjade på mig :)

Jobbar delad tur idag, är inte allt för trött i kroppen som jag brukar vara utan nu blir full huggning fram till halv tio ikv!
Nu under timmarna ska ja på birsta med fia, de blir nog en sallad till lunch på charm säkerligen :) gött.

Hejpa

Jobbkväll

Har nyss ätit advocado och lite skagenröra :) nyttigt och bra! haha

Jobbar till halv tio ikv sen har man match elva ikväll mot sund! Värmecupen..
Vi vann emot timrå i söndas med två noll.. På lördag möter vi sundsvall tro ja fem, sen ska hela laget äta på olearys och bowla. Jag som är sämst på bowling :S

Imorrn jobbar jag delad tur, ska hinna och träffa malin på timmarna innan hon drar ner till stockholm igen.. Ha inte sett människan på tre månader minst :/

Ha en trevlig kväll /m

Tjoho

Solig dag idag!
Va ledig igår :)
Är ledig imorrn!


Klar för kvällen

Kvällen har gått bra, fullt upp exakt hela kvällen! Så jag känner mig rätt nöjd efter dagen! Skönt att få komma hem och slänga sig i en varm dusch.. fötterna mina e alldeles genomblöt!

I lördags jobbade jag till halv fem, skyndade mig hem och fixade till mig för kvällen. Niklas körde mig till fias kompis linda, där väntades två sorters pajer och vin. Efterrätt kladd/chokladkaka :D Mkt gott. Sen sjöng vi lite singstar. Därefter drog jag till min bror joakim tills sena natten.. Jag hade en jätte rolig kväll iaf!
Sov till två dagen efter sen frågade niklas mig om jag ville följa me honom å träna på golds gym... Ehh, okej.. Kände inte för de men de gick jätte bra.. Han lärde mig mycket! :P Som det ser ut nu så blir det ett träningspass imorrn efter jobbet två med emma.. Sen kvällen väntas de fotbollsträning!

gonatt!

Jag jobbar så

Sitter på min arbetsplats just i detta nu och inväntar min arbetskamrat fia att hon ska komma så vi får svänga in på hemköp och handla lite middag som vi ska göra.. Vad det blir vet jag ej..

Har delad tur idag så ja slutar halv tio ikväll.. Var på kulturmagasinet vid lunch och hämtade lite kataloger, tänkte ju börja plugga till hösten, men till vad vet jag inte. Några förslag?

Ska fixa lite käk nu, skriver om min helg sen :)

en trött rappe

Va fruktansvärt trött imorse när larmet gick 06.13! Inte konstigt om man har jobbat hela vecka samt tränat varje kväll :S

Igår jobbade man till halv fem. Sen åkte fia och jag på birsta och gjorde av med lite päningan, och jag stressad som vanligt när jag ska shoppa! Hittade en jätte fin tunika bla på zara, tänkte ha den ikv.
Sen åkte jag till jocke och åt tårta :D efter ja vart där ett tag åkte ja på träning i en och en halvtimme, duscha sen drog jag till anki på fest.. Skjutsade dom på krogen sen men fia ville ha mat så hon köpte hem en hambörjare till henne och karln sin.. hon spiller ut en hel cola i framsätet, tutar på bilar när man står och väntar på mat, säger till bruden på mcdonalds att hon ska få en puss på stjärten efter beställningen... hahaaa ja herregud rolig flicka de där :D ♥ 
kom hem halv två så de e inte konstigt att man e lite små trött ida afterall... fast nu e ja pigg, överpeppad för ikväll! skönt att man e ledig imorgon.
 

Jocke fyller ju trettio ida så han ska ju ha ferre ikv.. HURRA HURRA HURRA.
Han fick en ny säng ifrån ikea från alla syskon, mamma, pappa och farmor i present.. plus lite ljus nya kuddar, påslakan etc! Så han blev mkt glader, huvudsaken det! Niklas ja å mamma köpte de i torsdas och åkte dit med de då.
Förra sängen hans.. ja säger bara å höwwa underligt att inte grannarna hans ha klagat när han ha vänt sig :P rasmuz vart också glad för han sover ju med pappa sin..

Nu ska ja dricka lite kaffe och sen blire några lunchärenden innan man får äta lax till lunch.

mjaha

-Jag vet nu vem som sköt palme!

-De står på graven hans, -sköts av kyrkorådet!

Grannen i beck citat :D

näe nu arbetaaaaa sen lunch


Män som hatar kvinnor

FRUKTANSVÄRT bra film! Den var lite seg ifrån början men sen brakade allt loss, den ska ses på bio :) synd att dom två restrerande filmerna visas på tv. Vill gå på fortsättningen på bio igen ju.


Idag är det ingen vanlig dag för de är emmas födelsedag, HURRA HURRA HURRA :D

Måndag

Slutar om en kvart, sen blire hem och käka lite innan man ska på bio ikv :) Män som hatar kvinnor! Den har ju fått bra recension så ja tror att den kan va bra..

Vi vann matchen igår mot frösö med två noll och det kändes skit bra, riktigt bra spel hade vi! Skönt att man inte åkte i förgäves, hatar att åka på bortamatch och förlora..

Jobbar hela veckan nu :) härligt. På fredag fyller storjocke 30! Åsså har man träning halv åtta till nio på kvällen men man hinner nog gratta karln.. Anki ska ju ha fest på kvällen så dit ska ja också men de blir lugnt för ja jobbar dag på lördag.. De blir fest på lörda ist me fia!

RSS 2.0