Löning

Och de är alltid kul att få lönebeskedet dagen innan på posten :P

Jobbar till fyra idag sen blire snabba ryck hem och gratta morsan som fyller 51 år ida! HurrahurraHURRA. Och det betyder ju tårta plus en massa slisk ;) Har träning halv åtta till nio på norrporten ikv :/ okej om de hade vare några timmar tidigare men men.. Missar ju så ska de låta ikv, de som ja vill se.. Jobbar hela dagen imorrn och på sönda äre borta match i östersund, så reprisen hinns inte ses heller.

I onsdas så var man chaufför till angela, sanna och lina :) vi var på olearys! De va skojjsigt.. Mina två bröder joakim och mikael var med plus jockes kompis martin.. Tur att man va ledig igår annars hade man inte pallat för de vart mkt sent, agge och sanna var vrålhungrig när krogen stängde och eftersom de va vardag så stängde även kebabcity, mcdonalds samt max tidigare.. så de blev en french hotdog för dom på statoil! ja hade inte råd :/ micke bjöd på chilinötter på olles så ja vart ganska mätt och törstig efter dom :P han e snäll min bror ♥

Nästa helg blire iaf utgång, ankie ha bjött mig på fredagen hemma hos henne :) de är planerat sedan två månder tillbaka!

Nu måste ja dra mig vidare, handling på hemköp väntar! TREVLIG HELG

hallu

Tkr de är svårt att skriva rubrik...

Börjar meningen med de vanliga att man sitter på arbetet :) Slutar strax och det känns mkt bra att fara hem, har löpträning sex sen teori till halv nio ikv (plus fika) så lite vila måste man hinna med för annars orkar jag inte helt enkelt.

Somnade på en gång jag la mig i soffan igår när ja kom hem.. Vaknade efter nån timma sen såg ja lite på tv duschade och till sist blev de film innan de blev god natt :S Mitt liv måste låta jätte tråkigt, de är i princip :
JOBBA ÄTA TRÄNA SOVA! ungefär.. så känns de!

Näe nu vet ja inte av nå jobb här framaöver så då tänkte ja hitta på lite roligheter :) till helgen ska ja va me vännerna iaf och vi får se vad som ska hittas på..
Jag vill iaf bowla till helgen! Fast ja e sämst :/

Imorrn; Ledig! Ska fixa naglarna på stan sen blire nån go lunch + uträtta lite ärenden. Kvällen; Sminkgrejsemojjs me fia?

Grått & trist

Sitter på jobbet och funderar på vad man ska äta för lunch... Väntar på att fia ska komma in på lokalen och ge mig förslag!
I`ll be back :P


Rubrik

Slutar arbetet om en kvart! Är helt slut i huvudet just nu :S har träning på ncc hallen ikv åsså jobbar man imorrn.. kul liv?

Denna dag har gått fruktansvärt fort, skönt med lite eftermiddagssol. Den får en på lite bättre humör :) 
Ska väll försöka bli bättre på att uppdatera bloggen :P men ibland så orkar man bara inte!

Nu blire hemfärd, pannkaka sylt & grädde väntar :D

Söndag

Igår fick man en nalle av min underbara vän fia :)



& en lapp där de stod till min kära vän på alla ♥ - dag :) Gu va glad ja blev!

Sugen på att flytta till hus?
http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/361889
Det är min broders hus som ska säljas :)

Alla ♥ dag

Ja ida äre alla hjärtans dag :)
Idag har jocke, eliaz och rasmuz varit hos oss hela dagen! Sen kom lillen och freike en snabbis på kaffe.. Hela dagen har försvunnit tkr ja, sitter på jobbet nu och väntar på tills ja slutar halv tio! Ska upp sex imorrn och jobba hela dagen.

Igår var ja ledig, gjorde inte så mkt.. Gick en promenad med winne sen kom pappa hem så mamma ja å pappa for och kollade på en garderob till mig på ikea. Hittade några st men vi var inte säker på vilken vi skulle ta. Sen åkte vi och handlade på city gross. Efter flera stora påsar med mat kom pappa på idén att vi skulle äta ute :) så vi for några varv i stan och kom inte på vart vi skulle äta, han ville ta en öl till maten men då blev de jops till slut! Mkt god mat vare. Sen hade ja träning sex till halv åtta på sporthallen..

Nu ska ja äta en liten bit av den mörka chokladbiten ja har köpt! De är ju trots allt lördag ;)
Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!


McDonalds cupen

Ja i helgen så hade man McDonalds cup i nordic. Kom hela vägen till final på söndagen med torskade mot remsle i finalen :S alla var mkt seg i benen efter alla matcher men vi var värd att vinna för vi var så bra varenda match utom den sista och viktigaste typ :(

Och igår hade vi sista inomhusliga matchen mot sund, förlorade även den med 4-3.. Känns förjävligt hatar att förlora!
Näe nu äre bara träningar som gäller fram till mars då de är värmecupen på westhagen :) elvamanna passar oss mkt bättre!

Igår jobbade man till tolv sen åkte fia och ja å åt lunch på saigon :D mkt gott men den matron varade inte länge för qpark kom såg vi och fia hade totalt glömt bort att stoppa in pengar, så hon "rusade" ut satte sig i bilen och efter kom jag sen åkte vi.. Då såg vi sen att personalen skulle tydligen äta lunch där för vi skulle ju till pleasure :S de blev ingen kaffe och kaka för oss inte.. Vi åkte på birsta istället och shoppade, så nu är man några tusen fattigare.. shit happens ;) haha

jobbar i 40 min till sen ska ja hem och äta lunch, kyckling och coleslaw :P så nu blire ett sista ryck...


Äntligen fredag

Känns skönt att de äntligen är helg, är ledig i helgen också :) Men då äre McDonalds cup i nordic hela helgen och den är ju rolig! Sjumanna.. Första matchen imorrn är halv åtta samling kvart i sju, men den skulle ja inte va me på.. Nästa match är elva skulle ja tro mot Vattholma! Då ska ja va me plus matchen emot näsviken halv sex.. Sen på söndagen är det finalspel och vi ska gå hela vägen till final :D

De blir nog ganska lugnt ikv skulle ja tro, jocke ringe ville att ja skulle antingen köra imorrn lr ikväll tro inte ja pallar de :S Beror på när första matchen är på sönda så kanske man kan skjutsa grabbarna en sväng imorrn isf!

Är på jobbet nu och slutar tolv, ska på möte ett sen blir de nog styrketräning på helix lr så skiter ja i de och shoppar med fia ist.. Men ja vill träna.. :S få se vad ja gör! kanske både och :P

Tänkte göra något riktigt gott till ikv, typ ägg med räkor och majonäs till förätt sen nån köttvarmrätt å till efterrätt vet ja inte än.. Få se om man hittar nå smarrigt i nån kokbok lr nått :) Bakade semlor i tisdas sen kom micke och åt upp alla nästan, små vart dom men fruktansvärt goda.. Niklas fick ta några till jobbet på östrand också, såklart hade lillen kommenterat dom... - Va äre här för smååå bulla. Haha men dom va tydligen goda :)
Tröck nyss i mig en jätte semla, har blivit beroende av dom :/ inge bra..
 
Lillen och Freike ska flytta till sulå alldeles ovanför oss typ.. Dom får börja flytta in i början av april tro ja, dags att sälja huset i mjällå först men de är nog inga problem, de är till salu snart iaf! De är ju jätte kul att dom flyttar nära oss :)

Hare /M

Tjo

Har nyss kommit hem. Har varit på jobbet först en sväng och hämtat intyg, träffade fia för första gången på två veckor typ! Gav henne en bukett med blommor för de va hon värd! Beställde lite kläder hann vi med också haha. Vi ska ju på casino med jobbet den 20 när lars kristers spelar å äta först där! De kmr säkerligen att bli skojjsigt.
Sen tränade ja en timme på helix :) efter de åkte ja på arbetsförmedlingen och fixade lite så nu behöver ja inte åka dit förrän i april och göra en ny handlingsplan. Sen handlade ja lite mat å köpte hundmat.
Idag vart det ett kycklinglår lite gravad lax och coleslaw till middag :D äter ja jämnt på lunchen då ja jobbar, mkt gott :)
Ikväll blir det nog bio, micke skulle bju mig (en försenad julklapp som jag förstod de rätt) Niklas ska väll följa också.

Imorrn ska ja fixa mina naglar kl tolv, dom har växt sjukt mkt så de ser inte bra ut så de känns bra att fixa till dom. Färga ögonbryn och frans tar ja i samma veva :)
Nu behöver jag vila lite!

Hejpa

RSS 2.0