Äntligen fredag

Känns skönt att de äntligen är helg, är ledig i helgen också :) Men då äre McDonalds cup i nordic hela helgen och den är ju rolig! Sjumanna.. Första matchen imorrn är halv åtta samling kvart i sju, men den skulle ja inte va me på.. Nästa match är elva skulle ja tro mot Vattholma! Då ska ja va me plus matchen emot näsviken halv sex.. Sen på söndagen är det finalspel och vi ska gå hela vägen till final :D

De blir nog ganska lugnt ikv skulle ja tro, jocke ringe ville att ja skulle antingen köra imorrn lr ikväll tro inte ja pallar de :S Beror på när första matchen är på sönda så kanske man kan skjutsa grabbarna en sväng imorrn isf!

Är på jobbet nu och slutar tolv, ska på möte ett sen blir de nog styrketräning på helix lr så skiter ja i de och shoppar med fia ist.. Men ja vill träna.. :S få se vad ja gör! kanske både och :P

Tänkte göra något riktigt gott till ikv, typ ägg med räkor och majonäs till förätt sen nån köttvarmrätt å till efterrätt vet ja inte än.. Få se om man hittar nå smarrigt i nån kokbok lr nått :) Bakade semlor i tisdas sen kom micke och åt upp alla nästan, små vart dom men fruktansvärt goda.. Niklas fick ta några till jobbet på östrand också, såklart hade lillen kommenterat dom... - Va äre här för smååå bulla. Haha men dom va tydligen goda :)
Tröck nyss i mig en jätte semla, har blivit beroende av dom :/ inge bra..
 
Lillen och Freike ska flytta till sulå alldeles ovanför oss typ.. Dom får börja flytta in i början av april tro ja, dags att sälja huset i mjällå först men de är nog inga problem, de är till salu snart iaf! De är ju jätte kul att dom flyttar nära oss :)

Hare /M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0